Personal boxing

Boksen is puur en intensief, maar vooral leuk! Wie kent de boksfilms van Rocky niet? Met de scenes waarbij Rocky zichzelf rennend op de trap uitput, of zijn vuisten staalt op runderkarkassen in een koelhuis. Techniek, kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie gaan bij boksen hand in hand. Bovendien is boksen ook goed voor het zelfvertrouwen.

Personal Boxing geeft veel resultaat door een persoonlijke gerichte aanpak. Je wordt op een leuke manier heel fit én leert boksen. De trainingen van Personal Boxing zijn zowel in de studio als buiten.

“Bij Personal Boxing staat persoonlijk aandacht centraal! Wij vinden dat iedereen persoonlijk aandacht en structuur nodig heeft, als het om sporten gaat. Hierdoor zul je veel sneller vooruitgang boeken en je doelstellingen behalen. Nederlands Kampioen Boksen, Gökhan Gedik, is een ervaren en deskundige trainer. Zijn begeleiding bestaat uit veel aandacht voor het juist uitvoeren van de oefeningen, conditie verbeteren en grenzen verleggen. Samen zal ervoor gezorgd worden dat jij maximaal rendement haalt uit jouw Personal Training. Tijdens elke training word je weer opnieuw uitgedaagd om alles eruit te halen en om je technieken te verbeteren. Personal Boxing garandeert het resultaat wat jij voor ogen hebt!”

All the way

Met de reeks van 5 sessies starten we met de basistechnieken van het boksen. Niet gevreesd. Bij techniek blijft het niet, je zal er volledig mogen op losmeppen! We leren verschillende stoot- en traptechnieken die we onmiddellijk toepassen op de bokszak of op elkaar (aan de hand van pads). Twijfel niet te lang want er zijn slechts 8 plaatsen beschikbaar!

De reeks gaat door in onze praktijk. Voor de volledige reeks betaal je 75 euro. Bokshandschoenen kunnen gebruikt worden in de praktijk, maar we raden wel aan om na de eerste sessie er zelf aan te schaffen.

Sport met Personal trainer Mechelen of wil je een opleiding personal coach volgen?

Conntacteer dan Matthias Weemaels bel:  0488/377 225, mail  info@remotiontraining.be